Крипто компанията Voyager Digital продава активите си на Binance.US в сделка, оценена

...
Крипто компанията Voyager Digital продава активите си на Binance.US в сделка, оценена
Коментари Харесай

Binance придобива активите на крипто компанията Voyager Digital за $1 милиард

Крипто компанията Voyager Digital продава активите си на Binance.US в договорка, оценена на към 1 милиард $, предава Reuters. Американското поделение на Binance оперира като независима конструкция с лицензионно съглашение с Binance.com.

Voyager подаде молба за отбрана от банкрут през юли. Базираната в Пало Алто, Калифорния Binance.US ще направи депозит от 10 милиона $ и ще възвърне на Voyager избрани разноски до 15 милиона $. Покупната цена включва 20 милиона $ и заплащания към клиентите на Voyager, до момента в който по-голямата част от оценката от 1 милиард $ се състои от дълг, който Voyager дължи на клиенти.

Близо 2 трилиона $ бяха заличени от крипто бранша тази година, заради възходящите лихвени проценти и изостряне на терзанията от стопански спад. Спадът отстрани основни играчи в промишлеността като Three Arrows Capital и Celsius Network.

По-големият удар обаче пристигна, откакто крипто борса FTX подаде молба за отбрана от банкрут предишния месец. Бързият спад докара до непоколебим регулаторен надзор върху това по какъв начин огромните ръководят потребителски средства.

FTX разгласи фалит предишния месец и шефът на борсата Сам Бакман-Фрайд се отдръпна като основен изпълнителен шеф.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР